tiistai 19. toukokuuta 2015

Dermalogica overnight repair serum

Dermalogican age smart- sarjan overnight repair seerumi. Se sopii ikääntyneelle ja ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle. Seerumin luvataan mm. minimoivan hienoja juonteita ja lisäävän ihon heleyttä. Seerumi ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Hinta 15ml 80- 98 euroa ostopaikasta riippuen.

Seerumi on öljymäinen ja tuoksu on lääkkeenomainen. Hetken mietin että pidänkö tuoksusta. Mutta olin kuullut seerumista niin paljon hyvää että päätin kokeilla. Seerumia käytetään vain yöaikaan jolloin tehoaineet imeytyvät parhaiten. Se on pakattu pulloon josta se on helppo annostella pisaroina kämmenelle kun kääntää pullon ylösalaisin. Hankalaa on se kun ei voi yhtään arvioida paljonko seerumia on jäljellä. 

Seerumi imeytyy hyvin. Ihotuntuma on erittäin miellyttävä. Ja tuoksuunkin tottuu, se ei häiritse ollenkaan parin käyttökerran jälkeen. Overnight repair serum kosteuttaa ihanasti kuivaa  ihoa. Olen talven aikana käyttänyt kaksi pulloa. Tämä on yksi luottotuotteistani ihon ikääntymistä ja kuivuutta vastaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti