torstai 28. toukokuuta 2015

Dermalogican matkakokoja

Daily microfoliant kuorinta, antioxidant hydramist suihke, multivitamin thermafoliant kuorinta ja multivitamin power firm silmänympärysvoide dermalogicalta löytyvät minulta matkakokoisina. 

Daily microfoliantin kerrotaan olevan entsyymipohjainen kuorinta joka tekee ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi. Kuorinta on paljon kehuttu "jokapäivän kuorinta". Kuorinta tekee selvästi iholle hyvää. Iho tuntuu oikeasti pitävän tästä kuorinnasta joka on myös hellävarainen. Minua jotenkin opetteluttaa turata jauheen kanssa. Jauhetta otetaan kämmenelle ja lisätään tilkka vettä hierotaan käsissä "tahnaksi" ja sitten levitetään iholle ja kuoritaan iho. Minua hämmästytti että tuote sopii myös silmänympärysihon käsittelyyn.  Ja herkät silmäni eivät todellakaan ärtyneet tästä tuotteesta. Daily microfoliant on erittäin riittoisaa. Matkakokoisestakin saa monta kuorintaa.

Antioxidant hydramist sitä suositellaan ikääntyvän ihon tarpeisiin. Suihkeen kerrotaan napakoittavan ihoa ja häivyttävän juonteita. En ole oikein sinut näiden suihkeiden kanssa. Ei toki tässä tuotteessa mitään vikaa ole mutta jotenkin valitsen mieluummin kasvoveden kuin suihkeen. Ehkä tämä on totuttelukysymys.

Multivitamin thermafoliant  on jännä tuttavuus. Sitä käytetään puhdistuksen jälkeen kostealle iholle 1-3 kertaa viikossa. Pyöritellään kevyesti iholla 1-2 min. Koska ihoni on herkkä en kyllä pyörittele tuota aikaa vaan levitän kuorinta-aineen ja kuorin ihon kevyesti. Jännä osuus tässä kuorinnassa on sen tuntuminen iholla aluksi lämpimältä. Lämpö tehostaa kuorinnassa olevien aineiden imeytymistä. Tästä kuorinnasta on tullut suosikkini. Hellä mutta tehokas.

Multivitamin power firm silmänympärysvoidetta suositellaan ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle. Ensituntuma tuotteeseen oli että se on jotenkin "silikoninen". Mietin että miten tämä imeytyy , mutta turha huoli. Voide toimii. Kosteuttaa hyvin kuivia silmänympäryksiäni. Eikä aiheuta silmä-ärsytystä. Jotkut silmänympärysvoiteet eivät sovi minulle silmien ärtymisen takia. Hyvä tuote.


                                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti